wanddecoratie voor de horeca

Wanddecoratie Horeca

wanddecoratie voor de horeca
Horecapand inrichten
Stoere wanddecoratie voor jouw horecazaak

POSTERS AAN DE ZAKELIJKE MUUR

Wanneer je een horecazaak in gaat richten is het natuurlijk belangrijk om te zorgen voor goede tafels, stoelen en een bar. Maar wanneer je wat sfeer wilt toevoegen of een bepaalde stijl wilt geven aan jouw restaurant, bar of gehele pand wil je toch graag wat fraaie wanddecoratie om de ruimtes op te fleuren. Onze posters passen naadloos aan op horecazaken in Scandinavische, industriële of moderne stijl en zullen ook de aandacht van uw bezoekers trekken.

Grotere orders om meerdere ruimtes aan te kleden zijn geen probleem, wij werken samen met een drukkerij die grote volumes aan kan en zorg draagt voor een nette levering bij uw bedrijf. Doorgaans wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen geleverd.

Bij PosterJunkie kan je ontwerpen bestellen voor jouw restaurant, bar of horecazaak. Onze posters zijn verkrijgbaar op verschillende materialen zoals aluminium (dibond) platen, plexiglas en natuurlijk op papier.

DOE INSPIRATIE OP

Poster op aluminium

Een poster op geborsteld aluminium is stoere metalen wanddecoratie met een industriële uitstraling. De aluminium plaat is 3mm dik, stevig maar licht en makkelijk op te hangen. De aluminium posters worden standaard geleverd met 4 boorgaten van 8mm doorsnede, 2cm vanuit de hoeken geplaatst. Om de poster te bevestigen wordt een set met bevestigingsmateriaal meegeleverd, deze bestaat uit roestvrij stalen afstandshouders die de metalen plaat op 15mm van de muur af laten hangen.

Poster op plexiglas

De plexiglas platen zijn 5mm dik en worden standaard geleverd met 4 boorgaten in de hoeken van de plaat en roestvrij staal bevestigingsmateriaal. De plexiglas posters zijn vormvast, duurzaam en hebben een prachtige glans en weerspiegeling die de poster een fantastisch effect geeft.

Poster op papier

Onze posters zijn in veel verschillende formaten leverbaar. De posters worden geleverd zonder lijst en worden gedrukt op 250 grams houtvrij gesatineerd papier.

SPECIALE WENSEN
Heb je speciale wensen die afwijken van onze standaard ontwerpen of mogelijkheden, stuur dan een bericht naar info@posterjunkie.eu en samen kijken we wat mogelijk is.
Contact opnemen