tuinposter tuinschilderij

Tuinposter

Tuinposters

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor in jouw tuin of op jouw balkon? Kijk dan eens naar onze tuinposters, UV-bestendig en waterafstotend. 

UV en weer-
bestendig

Wij verkopen onze posters op veel verschillende materialen. Bij uitstek geschikt voor buitengebruik zijn onze posters op Dibond en HD Metaal. Al onze ontwerpen zijn verkrijgbaar op Dibond en HD Metaal, dus jouw favoriete poster is helemaal tuinklaar!

Dibond

Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0.3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dibond is zeer geschikt voor buiten gebruik in de tuin of op een balkon.

De dibond posters zijn verkrijgbaar met twee ophangsystemen: de standaard RVS afstandshouders in alle 4 hoeken of een ophangplaat aan de achterzijde voor bevestiging met één schroef.

HD Metaal

De poster op metaal wordt gedrukt op een dunne plaat van aluminium. Daarop komt een coating en wordt de plaat bedrukt op een speciale manier.

Het HD metal aluminium is krasvrij en weerbestendig en dus ideaal voor gebruik binnen maar ook buiten in de tuin of op de veranda. De plaat wordt geleverd met een stevig frame aan de achterzijde waarmee hij direct opgehangen kan worden.

Sublimatiedruk voor een poster op metaal betekent: – Haarscherpe bedrukking – Bijzonder slijtvast – Duurzame weergave van het ontwerp.

Al onze ontwerpen zijn verkrijgbaar op Dibond en HD Metaal
Jouw favoriete poster is dus al helemaal tuinklaar!

BEKIJK HET MATERIAAL