Trouwfoto laten bewerken

Trouwfoto laten bewerken

Je bruiloft, een van de mooiste dagen van je leven. Daar wil je toch ook een van de mooiste herinneringen aan bewaren? Laat jouw trouwfoto door PosterJunkie bewerken en afdrukken op jouw favoriete materiaal zoals geborsteld aluminium, dibond, canvas, plexiglas, HD metaal, textiel of papier voor een duurzame herinnering.

Mogelijkheden

Donkere achtergrond

Jouw trouwfoto komt, geheel in de stijl van de ‘Dark Collection’, tegen een donkere/zwarte achtergrond. Dit geef een prachtige donkere sfeer aan de foto.

Lichte achtergrond

Jouw trouwfoto komt, geheel in de stijl van de ‘White Collection’, tegen een lichte/witte achtergrond.

Creatief design

Jouw trouwfoto wordt omgetoverd tot een creatief design met verschillende effecten naar keuze. Samen bespreken we vooraf jullie wensen.

Hoe werkt het?

Als je jouw trouwfoto wilt laten bewerken kan je het formulier onderaan deze pagina invullen. Zorg ervoor dat de foto die je aanlevert van voldoende kwaliteit is. Met kwaliteit wordt het aantal pixels/resolutie van de foto bedoeld, zorg ervoor dat dit minimaal 3000 x 4000 px is (vaak een bestandsgrootte van minstens 2MB). Mocht je niet over deze digitale foto’s beschikken kan je ze wellicht bij de trouwfotograaf opvragen.

Aanbetaling

Voor het bewerken van de trouwfoto’s wordt er gewerkt met een aanbetaling. Deze aanbetaling bedraagt €29 euro bij het bewerken naar een zwarte/donkere of witte/lichte achtergrond en €49 voor een creatief design. Nadat jouw aanbetaling is ontvangen wordt er gestart met de bewerking. Mocht het eindresultaat niet naar wens zijn en je hem niet wenst te bestellen, ontvang je het bedrag van de aanbetaling retour.

Wat kost het?

Voor het bewerken van de trouwfoto naar een lichte/witte of donkere/zwarte achtergrond worden per ontwerp €49 aan ontwerpkosten gerekend. Voor een creatief design zijn de ontwerpkosten €149.

Let op; deze ontwerpkosten komen bovenop de materiaalprijs.