Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan PosterJunkie geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact opnemen via info@posterjunkie.eu. Vervolgens ontvang je het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour mits het product reeds onbeschadigd en in goede orde retour ontvangen is.

Als je een of meerdere posters wilt ruilen of retourneren is dit dus geen enkel probleem. Je kunt hiervoor een email sturen aan info@posterjunkie.eu met een retourverzoek. Vermeld in je email je naam en jouw ordernummer.

Heb je een beschadigd product ontvangen?
Meld de beschadiging via info@posterjunkie.eu en stuur enkele foto’s mee van de beschadiging. Nadat de foto’s zijn ontvangen en is vastgesteld dat de beschadigingen buiten de schuld van de klant om zijn gebeurd wordt de order opnieuw in productie gezet en ontvang je deze binnen 5 werkdagen.

Maatwerk
Aangepaste ontwerpen of formaten (maatwerk) kunnen helaas niet retour gestuurd worden.

Klachten?
Heb je een klacht over een van de producten of andere zaken, neem dan contact op dan komen we samen tot een goede oplossing.