Gratis levering binnen 5 werkdagen

Floral Cranes

Vanaf € 99,00

Floral Parrot

Vanaf € 99,00

Ronde poster

Wil je eens wat anders dan anders en een statement maken met wanddecoratie? Met een ronde poster creëer je een echte, unieke eyecatcher in de ruimte. Het is bovendien dé woontrend van nu! Dus kies snel jouw favoriet en fleur je woning op.

Maak een statement met een ronde poster

Ronde posters zijn een echte toevoeging in je interieur en maken een echt statement. Je ziet namelijk niet vaak een ronde poster toch? Je zorgt dus eenvoudig voor een unieke eyecatcher in je huis. Kies snel jouw favoriet uit de collectie van PosterJunkie, bepaal waar je de poster wilt hangen en upgrade in een handomdraai de ruimte.

Welk formaat poster kies jij?

De ronde posters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een kleine ronde poster met een doorsnede van 60 cm oplopend tot echt grote posters van maar liefst 200 cm. Zo kun je voor iedere ruimte het juiste formaat kiezen. Op de slaapkamer of in de woonkamer is het bijvoorbeeld heel gaaf een grote ronde poster op te hangen en in de kinderkamer of in de hal is het weer heel mooi om een of meerdere kleine ronde posters te hangen.

Voor iedere stijl een passend materiaal

Naast de verschillende opties in formaten, kun je ook nog eens kiezen uit verschillende materialen om de ronde posters op af te laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor dibond. Dit materiaal bevat een kern van harde kunststof en een dunne toplaag van aluminium. Of ga voor aluminium. Dit is hetzelfde als dibond. Alleen, in tegenstelling tot de posters van dibond, zie je bij witte kleuren in de poster het aluminium. Ook is het mogelijk de ronde posters op plexiglas van 5 mm dik te bestellen. Dit zorgt voor een mooie glans!

Voor vragen over de posters kun je PosterJunkie bereiken via info@posterjunkie.eu.

Home
Menu
Profiel
Winkelwagen