Gratis levering binnen 5 werkdagen

Cockatoo Wide

Vanaf € 19,95

Dark Highlander

Vanaf € 19,95

Cockatoo 2 Wide

Vanaf € 19,95

Highlander 2 LS

Vanaf € 19,95

Highlander 3

Vanaf € 19,95

White Highlander LS

Vanaf € 19,95

Lion LS

Vanaf € 19,95

Tiger LS

Vanaf € 19,95

Lioness LS

Vanaf € 19,95

Elephant 5 LS

Vanaf € 19,95

Chimpanzee LS

Vanaf € 19,95

Hummingbirds LS

Vanaf € 19,95

Cockatoo 3 LS

Vanaf € 19,95

Zebra Couple

Vanaf € 19,95

Big 5

Vanaf € 19,95

Floral Parrot LS

Vanaf € 19,95

Lovebirds

Vanaf € 19,95

Liggende poster

Een liggende poster staat super goed boven de bank of boven het dressoir! De posters zorgen in een handomdraai voor een eyecatcher in de ruimte en boosten je interieur. Voor je het weet is die saaie lege muur verdwenen. Welke poster ga jij kiezen?

Geef je interieur nieuw leven

De posters met liggend formaat van PosterJunkie geven je interieur een heel nieuw leven. In een handomdraai creëer je zonder moeite een nieuwe look in je huis. Een poster heb je namelijk zo opgehangen! Je kunt natuurlijk ook meerdere posters kiezen en een fotowand maken of deze in verschillende kamers ophangen om de stijl door te trekken in je hele woning. De posters in de collectie zijn ook nog eens allemaal zelf ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij PosterJunkie. 

Creatief aan de slag met liggende posters

In de collectie liggende posters vind je voornamelijk donkere posters. Dit staat super gaaf in een interieur dat al donker is maar is juist ook een hele goede toevoeging in een licht interieur. Een donkere liggende poster gaat hoe dan ook in ieder interieur een echte eyecatcher zijn. Je kunt deze dan bijvoorbeeld mooi centreren boven de bank, eettafel of een dressoir. Wil je toch liever meerdere posters? Dan is het super gaaf om twee, drie of misschien zelfs vier liggende posters naast elkaar op te hangen. Zo kun je zelf een twee-, drie- of vierluik maken.  

De posters passen in ieder interieur

Haal je graag de natuur in huis? En wil je graag de ruimtes in je woning upgraden? Dan vind je in deze collectie gegarandeerd een poster die helemaal bij jou en je interieur past. Of je nu een Scandinavisch, modern, minimalistisch of landelijk interieur hebt. Deze posters komen overal helemaal tot hun recht en verrijken de ruimte!

Heb je vragen over de liggende posters? Neem dan contact op met PosterJunkie via het contactformulier of stuur een mail naar info@posterjunkie.eu.

Home
Menu
Profiel
Winkelwagen