Poster op Metaal

Poster op HD Metal

Een poster op metaal, ook wel HD metal genoemd, is de 4K-televisie van het drukwerk.  Haarscherp, unieke kleuren en megasterk! De foto op metaal is krasvrij en waterbestendig dus ook perfect voor buiten. De poster op metaal wordt gedrukt op een dunne plaat van aluminium. Daarop komt een coating en wordt de plaat bedrukt op een speciale manier.

Om een foto op metaal te maken, wordt gebruik gemaakt van sublimatiedruk. Sublimatiedruk is een techniek waarbij speciale inkten worden verhit. De inkten veranderen in een gas en gaan een verbinding aan met het te bedrukken materiaal wanneer je ze aanbrengt.

Een ontwerp dat met sublimatiedruk is aangebracht, gaat een duurzame verbinding aan met het bedrukte materiaal. Daardoor is een foto op metaal erg makkelijk schoon te maken: je kan immers niet de bedrukking eraf spoelen. Het resultaat is verbluffend!

Het HD metal aluminium is krasvrij en weerbestendig en dus ideaal voor gebruik binnen maar ook buiten in de tuin of op de veranda. De plaat wordt geleverd met een stevig frame aan de achterzijde waarmee hij direct opgehangen kan worden.

Sublimatiedruk voor een poster op metaal betekent: – Haarscherpe bedrukking – Bijzonder slijtvast – Duurzame weergave van het ontwerp.