Posterjunkie

Over PosterJunkie

Posterjunkie

PosterJunkie

PosterJunkie, dat ben ik, Wouter. Een creatieveling met een passie voor grafische ontwerp en interesse voor interieur, vooral de Scandinavische en industriële stijl spreken mij persoonlijk erg aan. Dagelijks ben ik op zoek naar inspiratie voor een volgend ontwerp en struin ik het web af naar gave beelden om te gebruiken.

De posters

Bij Posterjunkie vind je posters voor elke interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch design voor een moderne of industriële inrichting of juist naar kleurrijke prints voor een eigentijdse uitstraling, bij ons vind je gegarandeerd de poster die jij zoekt.

De posters zijn ontworpen om te kunnen passen in elke woning, bedrijfspand of horecagelegenheid. Uiteraard zijn alle posters in hoge kwaliteit zodat jij altijd een scherp resultaat aan jouw muur hebt hangen. Alle posters zijn in verschillende thema’s ingedeeld om het jou makkelijker te maken. Daarnaast zijn de posters ontworpen in verschillende stijlen. Een strak of juist kleurrijk design? Je kunt het bij PosterJunkie vinden.

Kies jouw ontwerp

Wanneer je eenmaal een poster gevonden hebt die helemaal aan jouw smaak en wensen voldoet kan je het gewenste materiaal en afmeting kiezen. Wil je graag een afwijkend formaat? Neem dan even contact op en wellicht valt het te regelen.