Ophangsystemen

RVS afstandshouders

Met de 4 roestvrijstale afstandhouders bevestig je jouw aluminium, dibond of plexiglas poster op een afstand van 15 mm aan de muur. Je afbeeldingen en posters lijken hierdoor te zweven. Let op dat je de plaat niet beschadigd bij het aandraaien, gebruik bijvoorbeeld een doek. De platen worden geleverd met 4 boorgaten in de hoeken waarmee je de afstandshouders kunt bevestigen.

Blind ophangsysteem frame

Dankzij het sterke aluminium Blinde ophangsysteem bevestig je panelen met een glad oppervlak zoals geborsteld aluminium, dibond en plexiglas aan de wand. Doordat het frame niet zichtbaar is komt de print aan de muur van jouw klant echt tot leven en creëer je een 3D effect. Het vierkante frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium, heeft een J-profiel en is voorzien van hoekstukken om het draagoppervlak te spreiden. Het frame heeft een profieldikte van 1,8 cm en de dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat je het profiel aan het paneel vast kunt plakken. Kijk hier voor de installatie instructies.

Ophangplaat

Met een (zelfklevende) ophangplaat kan je makkelijk aluminium of dibond  posters bevestigen aan de muur met slechts één schroef. De ophangplaat wordt geleverd met dopjes die er voor zorgen dat de poster recht op de muur hangt op ongeveer 5mm afstand. Dit ophangsysteem is beschikbaar voor alle formaten dibond en aluminium, tevens is het geschikt voor plexiglas tot een formaat van 80 x 120 cm (in verband met gewicht plexiglas en draagkracht ophangplaat). Kijk hier voor de installatie instructies.

HD Metaal ophangsysteem

HD metaal bestaat uit een dunne aluminium plaat waarop met een speciale techniek inkt wordt aangebracht. De plaat wordt geleverd met een stevig frame aan de achterzijde waarmee hij direct opgehangen kan worden. Geschikt voor binnenshuis maar ook weerbestendig voor buiten in de tuin.

Canvas ophangsysteem

Jouw canvas doek wordt bevestigd op een stevig houten frame met spielatten. Het houten frame is 2 centimeter dik en wordt standaard geleverd met een gratis ophangsetje. Het stevige houten kader is zo licht dat u slechts één of twee schroeven of spijkers nodig hebt om het aan de muur te hangen, afhankelijk van het formaat.